Miért válassz szakértőt? Miért válaszd ahiteleshiteles.hu-t?

A magyar banki piac nagyon sok résztvevős, több mint 20 kereskedelmi bank működik. A piac folyamatosan átalakul, és ezek a bankok több ezer terméket hirdetnek, egy-egy terméktípusban (személyi hitel, jelzáloghitel, folyószámla, stb….). Ezekből is több száz van a piacon, ha pedig szeretsz kutakodni, akkor megtalálhatod számodra a legjobb megoldást. Fontos tudni, hogy ez heteket, sőt hónapokat is elvehet az életedből s még ekkor sem biztos, hogy megtalálod a legkedvezőbbet. A sok termék átnézése, akár el is bizonytalaníthat és ekkor jön a legkézenfekvőbb megoldás, jó magyar szokás szerint elmegyünk a legközelebb található bankfiókba. Ez az 5 leggyakoribb hiba egyike, amit elkövetünk a hitel felvétele során!

Ezért javasoljuk, hogy bízd Magad szakértőkre, akik nem elkötelezettek egyik bank felé sem. Aki valóban csak a Te érdekedet nézi!

Mi hiteles szakértőként, több mint 20 bankkal állunk kapcsolatban,és már több éve ezen a piacon dolgozunk, s be kell vallanunk, hogy nekünk sem mindig sikerül segíteni!

De nagy az esély, hogy megtaláljuk számodra a legjobb megoldást, miután megismertük a lehetőségeidet. 24 órán belül választ adunk, elküldünk Neked minimum 3 ajánlatot megjelölve azt , amit javaslunk, de csakis Te döntesz!

Mennyibe kerül ez Neked? Semmibe, ugyanis Nálunk a hitelképesség vizsgálat ingyenes!

Ha úgy döntesz, hogy tetszik az ajánlatunk, akkor megkötheted velünk a szerződést, vagy bekísérünk abba a fiókba, ahol megkötik Veled.

És ez mennyibe kerül Neked? Ugyanannyiba, mintha Te kerested volna meg a legjobbat és bemész egy általad választott bankfiókba.

Sőt sok esetben, jóval olcsóbban megúszod a dolgokat. Mi elmegyünk Hozzád, ezáltal nem kell utaznod, de találkozhatunk munka után, akár hétvégén is. Nem kell szabadságot kivenned, mi megcsináljuk helyetted a munka nagy részét!

S nem beszélve arról, hogy egy számodra megfelelő termék kiválasztásáva, akár több százezer forintot is megtakaríthatsz, amit bármire fordíthatsz: akár egy utazásra, miután elkészült a lakásfelújítás!

Válasz Bennünket, válaszd a hiteles hitelest!

Károly személyi kölcsön specialista