Gyors hitelképességi vizsgálat

Mire jó ez nekem?

Egy gyors helyzetértékelés elkészítése. A gyors hitelképességi vizsgálat során önbevallásos alapon végzünk számítást! A gyors számolásnak köszönhetően, az adataid megadása után nem sokkal szakértőnk elküldi számodra, hogy mekkora hitelt tudsz még felvenni, illetve azt, hogy még mekkora az a törlesztő részlet, amiben gondolkodhatsz. Ezen adatok ismeretében, már könnyebben tudsz gondolkodni azon, hogy meddig nyújtózkodhatsz. A tapasztalatunk szerint 90% feletti pontossággal tudjuk megállapítani a helyes eredményt. A maradék 10%-ék azért van, mert az adatszolgáltatás önkéntes, és sok esetben kerekítéseket tartalmaz.

Mibe kerül?

A gyorsított hitelképességi vizsgálat elvégzése díjmentes, azaz nem kerül semmibe.

Mennyi idő alatt kapok eredményt?

Az adataid elküldése után, legkésőbb 24 órán belül megkapod az eredményt. Az értékelést emberek végzik ezért, ha este vagy hétvégén küldesz adatokat akkor is tartjuk a vállalásunkat. Hiszen ezért vagyunk a hiteles hiteles. Az esetek döntő részében azonban, akár már aznap is választ tudunk adni.

Meddig érvényes a “diagnózis”?

Diagnózisunk addig érvényes, amíg a jövedelmedben vagy a hiteleid törlesztő részletében nem áll be változás. Illetve, ha a törvényi feltételek megváltoznak.

Milyen adatokat kell megadnom?

Az adatok megadása önkéntes. A számítás elvégzéséhez a törvényes bevételeid összegére és a meglévő hiteleid törlesztő részleteire van szükségünk.

Biztonságban vannak az adataim?

Adataidat biztonságosan kezeljük, és azt harmadik félnek nem adjuk ki.

Van-e bármilyen kötelezettségem, ha kérem a szolgáltatást?

A gyors hitelképességi vizsgálat igénylésével neked semmilyen elköteleződésed nincs ahiteleshiteles.hu-val. Az általunk végzett szolgáltatás a tájékozódást szolgálja. Igény esetén teljes körű és hiteles tanácsadást tudunk nyújtani számodra a Magyarországon elérhető hitelekkel kapcsolatosan.

Teljes hitelképességi vizsgálat

Mire jó ez nekem?

Teljes hitelképességi vizsgálat igénylésével pontos, és reális képet tudunk mondani a jelenlegi hitelezhetőségeddel kapcsolatosan.  Így, képet kaphatsz arról, hogy mik a Te pontos számaid, mekkora hitelösszeget tudsz igénybe venni. Illetve, hogy mekkora törlesztő fér bele a bevételeidbe.

Mibe kerül?

A szakvélemény elkészítésének részünkről ára nincs, de az értéke annál fontosabb. Esetlegesen felmerülő költségként pár száz forintos postaköltség merülhet fel.

Mennyi idő alatt kapok eredményt?

A hivatalos papírok megérkezését követően (KHR hiteltörténeti igazolás és munkabér igazolás) egy munkanapon belül tudjuk kiállítani a szakvéleményünket.

Meddig érvényes a “diagnózis”?

Szakvéleményünk érvényessége megegyezik a részünkre megküldött dokumentumok érvényességével.

Milyen adatokat kell megadnom?

Elmúlt 3 havi jövedelem összege, bért kiegészítő tételek (családi pótlék, bérpótlékok,  jutalék, egyéb támogatások és juttatások), illetve a KHR lekérdezéshez, pontos név, születéskori név, anya neve, születési hely és idő, lakcím, e-mail cím.

Biztonságban vannak az adataim?

Adataidat biztonságosan kezeljük, és azt harmadik félnek nem adjuk ki.

Van-e bármilyen kötelezettségem, ha kérem a szolgáltatást?

A szolgáltatás igénybe vételével nem köteleződsz el hozzánk. A szakvélemény minden információt tartalmaz amire szükséged van. Veszélyforrás elemzést és megoldási javaslatokat. Igény esetén a hitelekkel kapcsolatos teendők lebonyolításával is megbízhatsz minket. A mi ügyfeleink nem kaphatnak rosszabb hitelajánlatot, mint ha maguk intéznék azt. Kiemelt banki partnerként azonban a mi ügyfeleink egyedi kedvezményeket kaphatnak illetve, az ügymenet is gyorsabban és zökkenőmentesen zajlik. Amire garanciát tudunk adni, a kedvezményeink 100%-át átadjuk ügyfeleinknek.

Hitelépességi vizsgálat igénylése

Hitelképességi vizsgálat típusának kiválasztása

Foglalkoztatási forma (több válasz is megadható)

Van-e legalább egy lezárt teljes pénzügyi éved?

Nyugdíj típusa

Meglévő hitelek (több válasz is megadható)

14 + 8 =