Mentőöv biztosítás

Az élet tele van meglepetésekkel, amik gyakran kiszámíthatatlanok.

A hatályos törvények szerint, ma Magyarországon abban az esetben ha a hitelt felvevő elhalálozna, a vagyona mellett a törvényes örökösök a “vagyon” mellett a fennmaradó hitel összeget is megörökli. Amint igényt tart az örökségére. A törvény lehetőséget biztosít arra is, hogy le lehet mondani az örökségről és ez által a vagyonról és az adósságokról is. Ez esetben, az örökség az államra száll.

Hiteles tanácsadónként minden esetben felhívom ügyfeleim figyelmét, hogy fontolja meg, hogy legalább a hitelei mértékéig rendelkezzen hitelfedezeti biztosítással, hogy ne a szeretteinek kellejen anyagi áldozatokat hoznia, ha Önnel történik egy tragédia.

Az általunk kínált biztosítási megoldással ez már nem gond többé.

De nem kell feltétlenül a legrosszabbra gondolni. A mentőövnek köszönhetően szabadon állíthatod össze, hogy milyen esetekben szálljon be a biztosító a hiteled fizetésére.

Megoldásunk, nem szerves része a hitelnek, azt külön ajánlom megkötni.

Hogy miért?

Mert, ha nem a havi törlesztőbe van beépítve a biztosítás díja, akkor nem fizet utána kamatot, nem befolyásolja a hitel kitettségét, és idővel a biztosítás szabadon módosítható.

Mikor kereshetem

1 + 7 =

Nagyon komolyan gondoljuk, hogy a hitel mellé ne kelljen Önnek rizikót vállalni ezért, azon ügyfelek, akik a hitelfelvétel után, hitelfedezeti biztosítást kötnek velünk annak ez első évben a biztosítási díj egy részét mi fizetjük.

1.500.000 Ft hitel összegig 1 havi díjat vállalunk át.

1.500.001 Ft – 3.000.000 Ft hitelösszegig 2 havi díjat vállalunk át.

3.000.001 Ft – 6.000.000 Ft hitelösszegig 3 havi díjat vállalunk át.

6.000.001 Ft-től pedig 4 havi díjat vállalunk át.

A díjátvállalás feltétele, a hitel felvétel után legkésőbb 2 hónapon belül megkötésre kerül a hitelfedezeti biztosítás is. További feltétel, hogy az első negyedéves díj legalább rendben be legyen fizetve a biztosítóhoz. Havi fizetés esetén a 4. hónapban fizetjük be a biztosítási számlára a díjat, ha rendben van a számla. Amennyiben a fizetési ütem fél vagy éves, úgy a következő esedékességkor vállaljuk az 1-4 havi díj megfizetését.

eset tanulmányok Name Goes Here