Fitos Tibor vagyok a hiteles hiteles!

Hogy honnan jött ez a név?

2018-ban már több mint 10 éve foglalkozom pénzügyi termékek, megtakarítások, és hiteltermékek értékesítésével és azzal, hogy ügyfeleim részére a lehető legmegfelelőbb megoldást közösen megtaláljuk.
Mindez azért fontos, mert azt látom és tapasztalom, hogy az emberek a napi hajtás mellett nem tudnak, nem akarnak belebonyolódni olyan összetett kérdésekbe mint a saját pénzügyeik. Sokszor a napi sodrásban elvesznek és beletörődnek, hogy a kényszer megoldásokat válasszák.
Hitelezési szakemberként azt a feladatom, hogy ezt a terhet levegyem a válladról, csapatommal közösen előkészítsük számodra azt, ami előre visz az életbe, aztán  közösen átbeszélünk mindent. Neked már csak a végső döntést kell meghoznod.
Velünk való első telefonbeszélgetés után szabadon eldöntheted, hogy  az, amit kínálunk neked, az jó-e számodra vagy nem. Nálunk egy aláírt szerződés nem valaminek a vége, hanem valaminek a kezdete.

Hogy ez miért fontos?

Mert az ügyfeleinkkel szorosan dolgozok együtt, hozzánk bármikor fordulhatnak kérdéseikkel, problémáikkal. Ha azonban nem szimpatikus, amit ajánlunk, vagy nem tudsz elfogadni minket a te hiteles hitelesednek, akkor nem kell munka kapcsolatba kerüljünk.

Meglévő hiteleseknek is!

Abban az esetben is fordulj hozzám nyugodtan, ha már meglévő régi hiteleidet szeretnéd felülvizsgálni, hogy miért is fizetsz és, hogy az jó-e neked. Utazásaink során ma már természetes, hogy használunk GPS-t, ami időnként, ha jobb utat talál a készülék már küldi is az újra tervezést. Ezt az újratervezést időnként a hitelekkel is érdemes végrehajtani. Több szem többet lát alapon, érdemes átnéznünk, hogy most mi is a helyzet. Pontosan, úgy ahogy egy orvos is több más orvossal átnézi az páciense eredményeit, vagy ahogy az autódat is meghatározott időközönként ellenőrizteted.
Ha nem tudok neked segítséget adni, abban, hogy könnyíts a kiadásaidon, vagy hogy megvehesd azt, amit már régóta tervezel, vagy amihez hirtelen pénzt kell találnod, akkor megleplek egy kis meglepetéssel! A meglepetésért itt tudsz jelentkezni.

Hogy dolgozom?

Most, hogy láttad a hirdetésem az interneten, vagy csak simán az oldalamra találtál, nincs más dolgod mint, hogy megad a neved és az elérhetőségeidet. A többi munkát vállalom, és neked ez nem kerül semmibe. Az első telefonos beszélgetésre vagy találkozóra szánj, 20-25 percet ezután elkészítjük neked az ajánlatot 24 órán belül. Amíg az ajánlatot várod meg tudod nézni az alábbi linken, hogy mi az amiben értékes ajánlatokat találhatsz még. Az ajánlat elkészülte után, átbeszéljük a részleteket és már a kitöltött szerződést kell csak aláírnod. Nem akarom rabolni az idődet, mert idő a legdrágább kincsünk, ugyanis ez nem pótolható. A  találkozásra elmegyek hozzád, legyen az a munkahelyed, az otthonod, a kedvenc bevásárló központod, vagy ha ajánlasz egy jó helyett ott is találkozhatunk. Ez a legkényelmesebb számodra és azt ígértem neked, hogy ez nem kerül neked semmibe, sem időbe, hogy elutaz az irodámba, sem semmibe.

Miért nem találsz kalkulátort az oldalamon?

Röviden, mert nem szeretném, hogy Te dolgozz! Hosszabban, azért mert az interneten található kalkulátorok egy kitalált referencia adatokkal rendelkező személyre vonatkoznak. És te nem vagy egy kitalált személy. Ezek a kalkulátorok nem pontosak, sok olyan dolgot nem vesznek figyelembe, ami számodra fontos (előtörlesztési lehetőségek, vagy esetleg ha átmeneti nehézségekbe kerülnél), ezek valós alapjai a megfelelő döntésnek. Továbbá ezek a kalkulátorok, nem tájékoztatnak téged, ha a paramétereid nem ideálisak a banknak. Mire is gondolok. Vannak bankok, akik szigorúbban veszik, hogy mennyi lehet a havi fizetni valód, amit hiteltörlesztésre költhetsz, mint amit a törvény enged, vannak, akiknél az életkorod miatt, vagy a fizetésed miatt nem fogsz jó ajánlatot kapni, és olyan is van, akinél két hitel felvétele között el kell telnie egy bizonyos időnek. A kalkulátorok nem foglalkoznak olyan megoldásokkal, sem ami már sok ügyfelemnek segített és javítani tudtunk a hitelezhetőségi értékén (hitelkeret csökkentéssel, vagy nem használt hitelkártya bezáratásával) Most már láthatod, hogy a hiteles hiteles, vagyis én mennyit ér számodra.

Mit ígérhetek neked?

Jelentkezésed után, 24 órán belül ajánlatot kapsz, vagy ha valamilyen technikai ok miatt nem tudok ajánlatot adni, akkor is jelzem feléd, hogy mikor kapsz hiteles információt, ezután átbeszéljük a lehetőségeidet és amint kimondod, hogy csinálhatom, már el is készítem a szerződést, a folyamat alatt és után is fogom a kezedet és nem engedlek el, hogy elvész az esetleges hivatali ügyintézésében. Fordulhatsz hozzám bármikor, ha kérdésed van vagy esetleg segítségre lenne szükséged a jövőben is, vagy esetleg ha van olyan ismerősöd, barátod, rokonod, akinek azt gondolod hogy segítség lehet a hiteles hiteles.